Felhasználási feltételek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

2021. március 30.

Tisztelt Felhasználó!

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által fenntartott honlap (www.klinikai-vizsgalatok.hu) („Honlap”) megnyitásával, valamint az oldal, illetőleg annak aloldalai használatával Ön elfogadja az alábbi Felhasználási Feltételeket.

Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet az alábbiakban rögzített feltételekkel, vagy ezeket magára nézve nem tudja kötelező érvényűnek elfogadni, ne használja Honlapunkat.

1.1 Általános feltételek

Az Egyesület Honlapján elhelyezett tartalom az Egyesület tulajdonát képezi, az elhelyezett tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak.

A felhasználó a Honlapról letöltött anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználására jogosult.

Egyesületünk jogosult a Honlap tartalmát egyoldalú döntése alapján megváltoztatni, illetőleg a Honlap üzemeltetését bármikor felfüggeszteni, vagy azt véglegesen törölni. Egyesületünk nem vállal felelősséget a fentiekben felsorolt magatartások tanúsítása miatt a felhasználókat ért semmilyen sérelemért.

A Honlap tartalmának módosítása a felhasználókra nézve a Honlap használatával kötelező erejűvé válnak, javasolt ezért az esetleges módosítások időről időre történő nyomon követése.

1.2 Szerzői jogok

A Honlap, az azon elhelyezett képi és szöveges tartalom, a tartalmak elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, és e jogoknak Egyesületünk a jogosultja.

Önnek lehetősége van ezen tartalmak személyes célú felhasználására, ugyanakkor e tartalmakat Ön semmilyen módon nem változtathatja meg, illetőleg ezen tartalmakkal nem élhet vissza.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a fentieken túl Ön nem jogosult a Honlapon található tartalmakat, vagy azok részleteit kereskedelmi forgalomban terjeszteni.

Amennyiben Ön a Honlapon elhelyezett tartalommal visszaél, így például az anyagokat úgy nyomtatja ki, másolja le vagy terjeszti, amely nem felel meg a jelen Felhasználási Feltételekben rögzítetteknek, Ön haladéktalanul köteles jogsértő magatartását befejezni, illetőleg az ilyen anyagokat megsemmisíteni.

1.3 A Honlap tartalmának módosítása, az elhelyezett tartalmak megbízhatósága

Egyesületünk fenntartja a jogot arra, hogy bizonyos időközönként frissíthesse, illetőleg megváltoztathassa a Honlap tartalmát. Kérjük, Honlapunk böngészése során vegye figyelembe, hogy ezen módosítások a Honlap felhasználóira kötelező érvényűek, ezért javasoljuk, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket szíveskedjen időről időre áttanulmányozni, és ily módon az általunk esetlegesen eszközölt módosításokról tájékozódni.

Egyesületünk minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek legyenek, azt azonban nem tudjuk minden esetben garantálni, hogy az itt elhelyezett információk pontosak, teljesek, illetve naprakészek, kérjük, ezt a felhasználás során szintén vegye figyelembe.

Egyesületünk fenntartja a jogot arra, hogy adott esetben a Honlapot megszüntesse, vagy üzemeltetését felfüggessze, az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

1.4 Korlátozott felelősségvállalás

Ön - mint felhasználó - Honlapunkat kizárólag saját felelősségére használja, és a Honlap használatával tudomásul veszi, hogy Egyesületünk nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen Önt ért károkért, vagy veszteségekért, amelyek Honlapunk használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, az egyes tartalmak pontatlanságából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Egyesületünk nem felel továbbá a szponzorok és a klinikai vizsgálat szervezők által a Honlapra feltöltött adatokért.

1.5 Harmadik felek oldalára mutató hivatkozások

Egyesületünk nem vállal felelősséget a Honlap más harmadik felek által üzemeltetett tartalomra mutató hivatkozások, illetőleg források tartalmáért – így https://ogyei.gov.hu/egyeb_nyilvantartasok_listak/, valamint az EMA klinikai vizsgálati adatbázisában (https://www.clinicaltrialsregister.eu) foglalt információk tartalmáért. Ezek az elérési útvonalak kizárólag a felhasználók további tájékozódásának elősegítése érdekében kerültek honlapunkon elhelyezésre, és a hivatkozások segítségével elérhető tartalmat nem szabad úgy értelmezni, hogy azok tartalmával Egyesületünk egyetért, vagy azonosul.

1.6 Kapcsolat

Amennyiben a jelen Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken:

Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete

Cím:  1077 Budapest, Kéthly Anna tér  1.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Klinikai Vizsgálatok

A klinikai vizsgálatok célja a gyógyszeres terápia fejlődése, egyre hatásosabb és biztonságosabb gyógyszerek kifejlesztése.

Oldaltérkép

Információk

© 2024 klinikai-vizsgalatok.hu. All Rights Reserved. Designed By One Online